Zorr lanceert de nieuwe Powermatic 4 sigarettenmaker

In onze vorige post schreven we over de beste elektrische sigarettenmaker. Voor lange tijd was het naar onze mening niet nodig om deze post te updaten omdat de Powermatic lijn sigarettenmakers lang hetzelfde bleef, en met kop en shouders boven andere sigarettenmakers uit steekt.

In het najaar van 2020 breidt fabrikant Zorr bouwt de Powermatic-lijn verder uit. Het nieuwste model op de markt is namelijk de Powermatic 4 Elektrische sigarettenmaker. Voor mensen die een sigarettenmaker willen kopen en zelf hun sigaretten maken hebben we hieronder een overzicht van onze bevindingen met deze nieuwe Powermatic 4 gemaakt.

De Powermatic 4 is de opvolger van de succesvolle Powermatic 2 plus en is met recht een verbeterde versie van zijn voorganger te noemen. Dit model brengt een frisse wind in de wereld van sigarettenmakers met zich mee. Vanwege zijn tabakstrechter wordt de bruikbaarheid en vooral de snelheid van werken een flink stuk vergroot. Dit maakt de Powermatic 4 interessant voor heel veel rokers.

Net iets gemakkelijker vullen

De belangrijkste ontwikkeling die in de Zorr Powermatic 4 terug te zien is, is de hopper, ofwel de trechter voor tabak. Deze tabakstrechter kunt u vullen met (volume)tabak, waardoor er een constante toevoer tabak bij de hand is. Hierdoor gaat het vullen van de hulzen een heel stuk vlotter en gemakkelijker.  Powermatic staat vooral bekend om haar degelijke kwaliteit en de gelijkmatige vulling van de sigaretten. Bij de nieuwste Powermatic 4 is dit zelfs nog iets beter verzorgd.  De gemaakte sigaretten worden daadwerkelijk perfect gevuld, en zijn niet te onderscheiden van (dure) sigaretten die je in de winkel koopt.

Powermatic 4 Sigarettenmaker met filterhulsDe nieuwe Powermatic 4 met filterhuls.

 

Alles net iets beter

Zoals je mag verwachten van de Zorr Powermatic 4 werkt alles net iets beter dan bij zijn voorgangers. Dit komt vooral doordat er iedere keer weer op een nieuwe manier naar het maken van sigaretten wordt gekeken door de fabrikant. De Powermatic IV is niet zomaar een opgepompte versie van de Powermatic 2 Plus. Het is juist een beter ontwikkelde variant die het allemaal flink wat beter maakt. Deze sigarettenmaker onderscheidt zich van alle andere modellen die er op de markt te vinden zijn. Alles voelt bij het eerste gebruik al direct beter.

De handelingen die handmatig moeten worden gedaan worden steeds minder in aantal.

Met de Powermatic 4 is het mogelijk om op een hele efficiente manier, gemakkelijk perfect gemaakte sigaretten te maken.  Zo breng je je voorraad in korte tijd weer goed op orde en spaar je heel veel geld.

Powermatic 4

 Powermatic IV Productagina

Vlot en Gemakkelijk sigaretten maken

Het zorgen voor gemak als het om sigaretten maken gaat, gaat bij de Zorr Powermatic 4 semiautomatische sigarettenmaker nog net wat verder. Dat komt omdat ook het vullen tegenwoordig in grote mate automatisch gaat. Je kunt als gebruiker van de machine ervoor kiezen om alvast een voorraad tabak te vullen in de trechter van de machine. Daardoor kan je nog gemakkelijker en sneller een reeks aan hulzen vullen. De machine is uitermate geschikt om snel een voorraad sigaretten van excellente kwaliteit te maken. 

Goed voor verschillende formaten en type hulzen

Het voordeel van werken met de nieuwe Zorr Powermatic 4 is dat er mogelijkheden zijn voor meerdere soorten en type filter hulzen. Dit hangt dus af van de wensen die je zelf hebt. De normale hulzen zijn prima te gebruiken. Ook de XL-hulzen die extra lang zijn kunnen op de juiste manier worden gevuld met deze machine. Daardoor kan je altijd precies het soort sigaret maken waar jij van houdt.

Strakke Sigaretten, of liever juist wat losser?

De Zorr Powermatic 4 biedt een perfecte manier om de sigaretten van een bepaalde sterkte te maken. Wie een wat stevigere sigaret wenst, kan dit makkelijk en snel maken, Hou je van iets lossere sigaretten, dan gebruik je eenvoudigweg iets minder tabak. Met de Powermatic 4 kun je de hulzen geheel naar wens vullen en zelf bepalen hoe strak of hoe los je sigaret moet worden. Dit is een groot verschil met het kopen van sigaretten van de bekende merken. Die zijn altijd gelijk aan elkaar. Al is het wel mogelijk om met de sigarettenmaker allemaal gelijke sigaretten te maken. Zo rook je altijd hetzelfde.

Alles in eigen hand houden

Een paar dingen zijn niet veranderd bij dit nieuwste model in de Powermatic-lijn. De kwaliteit van de gemaakte sigaretten met deze machine is perfect. Je hebt de mogelijkheid om zelf te bepalen hoe strak of los je sigaret moet worden, en hebt de mogelijkheid om alle merken tabak te gebruiken in deze machine. Je houdt als roker alles zelf in de hand.

Door het zelf kunnen maken van sigaretten hoef je nooit zonder te zitten. Om hier zeker van te zijn, is het dan natuurlijk wel van belang om een machine te gebruiken van goede kwaliteit. Ook hiermee zit je goed bij deze nieuwe Powermatic 4: De machine is van vergelijkbare kwaliteit als de onverwoestbare Powermatic 2 Plus en komt met 2 jaar fabrieksgarantie.

Zeer goede kwaliteit

De modellen in de Powermatic-lijn staan erom bekend dat ze niet alleen perfecte sigaretten maken, maar vooral ook om de goede kwaliteit. Alle machines uit de Powermatic lijn staan garant voor jarenlang gebruiksgemak. Deze machines hebben geen overbodige toeters en bellen maar overal is aan gedacht. Zo is het bijvoorbeeld onmogelijk dat er een overmaat aan tabak in de hulzen terecht kan komen. Het titanium tabaksmes snijdt de overtollige tabak af en voorkomt zo vastlopers. Ook deze Powermatic 4 maakt het voor iedereen een flink stuk gemakkelijker om zelf kwalitatief goede sigaretten te maken.

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *